Gastgezinnen

 

Voor een beperkt aantal teams bieden leden van HOD gratis bed and breakfast. Dit omvat onder meer slapen op vrijdag en zaterdag, ontbijt op zaterdag en zondagochtend en diner op zaterdagavond. Deze aanbieding geldt alleen voor de spelers van een team. Coaches en begeleiders moeten hun eigen accommodatie regelen. Lunches worden geserveerd bij het clubhuis en zijn inbegrepen in de inschrijfkosten.

 

Harba Lorifa Hostel & Bosherberg

 

De Harba Lorifa is een hostel op slechts 2 minuten lopen van de hockeyclub, dat plaats biedt aan maximaal 160 personen. Boeken kan uitsluitend voor minimaal twee nachten. De IET-commissie behoudt zich het recht voor om voorrang te geven aan teams die met het vliegtuig komen.

 

Kosten zijn € 45,- per persoon per nacht, inclusief ontbijt en diner, op basis van een verblijf van twee nachten. Lunches worden geserveerd bij het clubhuis en zijn inbegrepen in de inschrijfkosten. Beddengoed wordt verstrekt, maar handdoeken moeten zelf meegebracht worden.

 

Scouting Lodge

 

Deze basisvorm van huisvesting houdt in dat een compleet team één ruimte deelt voor het slapen en de sanitaire voorzieningen deelt met andere teams. Er zijn een beperkt aantal ruimtes beschikbaar. Kosten zijn € 25,- per persoon per nacht, inclusief ontbijt en diner (geserveerd in de Harba Lorifa). Lunches worden geserveerd bij het clubhuis en zijn inbegrepen in de inschrijfkosten. Teams moeten hun eigen matrassen, slaapzakken, kussens en handdoeken meebrengen.

 

Andere accommodaties

 

​Zijn bovenstaande accommodaties niet meer beschikbaar of zijn jullie op zoek naar iets anders? Dan kunnen wij de volgende alternatieven aanbevelen. Deze kunnen jullie zelf rechtstreeks boeken en betalen:

 

Van der Valk Hotel Eindhoven

Vakantiepark Brugse Heide

Camping Dommelvallei

Golden Tulip Jagershorst

Hotel NH Geldrop

Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof

Groepsaccommodatie De Buitenjan

Bastion Hotel Eindhoven

Camping de Paal

Venweide luxe groepsaccommodatie

Recreatiepark De Achterste Hoef

Houd er rekening mee dat het paasweekend een populair reisweekend is en veel hotels snel volgeboekt zullen zijn. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je aan zo vroeg mogelijk te boeken.

 

Extra mogelijkheden voor kleine groepen supporters zijn de volgende hotels en B&B's in Valkenswaard, die je ook rechtstreeks kunt boeken en betalen:

Hotel De Valk

Brownies & downieS Valkenswaard

Hotel De Markt

IMG_0001
bar-en-terras-harba-lorifa
29683833_238375420064640_7326842863857973803_n
IMG_0005
20
IMG_0007
FullSizeRender
hostel buiten 2
het-schafthuis
gezellig-terras
adventure-golf-bij-bosherberg