31e editie van Internationaal Paastoernooi (IET) gaat niet door

De ontwikkelingen van de afgelopen dagen en het besluit tot sluiten van alle sportverenigingen tot tenminste 6 april heeft het bestuur doen besluiten om het Internationale Paastoernooi (10-12 april) dit jaar te annuleren. Gisteren zijn alle teams geïnformeerd. Deze beslissing is met veel verdriet en teleurstelling genomen, maar wij zijn van mening dat de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en vrijwilligers van het grootste belang zijn.

Hoewel niemand zeker weet hoe lang dit zal duren, wordt verwacht dat de beslissing na 6 april wordt verlengd. Door het toernooi vroegtijdig te annuleren willen we de financiële verliezen minimaliseren, niet alleen voor de teams en deelnemers, maar ook voor de vereniging.

We willen iedereen bedanken die maandenlang hard heeft gewerkt aan de voorbereiding van het toernooi. Zoals je wellicht begrijpt, zijn ook zij erg teleurgesteld, maar nogmaals, we denken dat dit de beste beslissing is.

Internationaal toptoernooi voor B jeugd

 

HOD hockeyvereniging Valkenswaard is verheugd de 31e editie van het 'International Easter Hockey Tournament' voor top teams aan te kunnen kondigen. Wij hopen op een prestatief toernooi waar op hoog niveau gehockeyd wordt.

 

Op zaterdag en zondag 11 en 12 april 2020 zullen top teams van over de hele wereld op een eerlijke en professionele manier met elkaar concurreren.

Meer informatie...

Deelnemende teams

 

24 top teams van over de hele wereld zullen deelnemen aan dit jaarlijkse toernooi. Denk aan teams uit de landelijke competitie, Super B en Topklasse. Nationale teams, district teams en hooggeplaatste nationale club teams. In de afgelopen 29 jaar waren onder andere landen als Australië, België, Duitsland, Rusland, Polen, Canada, Engeland, Ierland, Zuid-Afrika, Frankrijk en Nederland vertegenwoordigd.

Deelnemende teams 2019...

Accommodatie

 

Op zoek naar accommodatie? Wij kunnen je helpen. We kunnen een aantal teams bij gastgezinnen onderbrengen. En als je samen wilt blijven als team, hebben we kamers in de Harba Lorifa Hostel & Bosherberg of de Scouting Lodge. Beiden dicht bij de hockeyclub gelegen.

 

Heb je vervoer nodig vanaf een luchthaven of treinstation? Laat het ons weten en ook dat kunnen we regelen.

Over accommodatie...

Aftermovie IET 2019

Saturday night IET party 2018

PROGRAMMA

Zaterdag 11 april

 

Zondag 12 april

 

IET

HOD Hockey Club
Sportpark den Dries 
Pastoor Heerkensdreef 18 
5552 BG Valkenswaard

Telephone number clubhouse:

+31 40 201 50 24

For registration:

iet.teamselection@gmail.com

For accommodation and other questions:

iet.accommodation@gmail.com

Follow us on:

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now