Internationaal Paastoernooi 2021 (IET) gaat niet door

Gezien de huidige omstandigheden omtrent het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten het IET 2021 te annuleren. 

Internationaal toptoernooi voor B jeugd

 

HOD hockeyvereniging Valkenswaard is verheugd de 31e editie van het 'International Easter Hockey Tournament' voor top teams aan te kunnen kondigen. Wij hopen op een prestatief toernooi waar op hoog niveau gehockeyd wordt.

 

Op zaterdag en zondag 11 en 12 april 2020 zullen top teams van over de hele wereld op een eerlijke en professionele manier met elkaar concurreren.

Meer informatie...

Deelnemende teams

 

24 top teams van over de hele wereld zullen deelnemen aan dit jaarlijkse toernooi. Denk aan teams uit de landelijke competitie, Super B en Topklasse. Nationale teams, district teams en hooggeplaatste nationale club teams. In de afgelopen 29 jaar waren onder andere landen als Australië, België, Duitsland, Rusland, Polen, Canada, Engeland, Ierland, Zuid-Afrika, Frankrijk en Nederland vertegenwoordigd.

Deelnemende teams 2019...

Accommodatie

 

Op zoek naar accommodatie? Wij kunnen je helpen. We kunnen een aantal teams bij gastgezinnen onderbrengen. En als je samen wilt blijven als team, hebben we kamers in de Harba Lorifa Hostel & Bosherberg of de Scouting Lodge. Beiden dicht bij de hockeyclub gelegen.

 

Heb je vervoer nodig vanaf een luchthaven of treinstation? Laat het ons weten en ook dat kunnen we regelen.

Over accommodatie...

Aftermovie IET 2019

Saturday night IET party 2018

PROGRAMMA

Zaterdag 11 april

 

Zondag 12 april