Leeftijd spelers en coaches

Het toernooi is uitsluitend voor B-jeugd. Coaches moeten minstens 21 jaar oud zijn. Wij verzoeken iedere speler een ID mee te brengen, omdat er willekeurige leeftijdscontroles kunnen zijn. Vallen spelers buiten deze leeftijdsgroep, dan kan diskwalificatie volgen. Als je vragen hebt over leeftijden, aarzel dan niet om het ons te vragen.

De wedstrijden worden gespeeld in overeenstemming met de huidige regels van de International Hockey Federation (IHF). Gekwalificeerde scheidsrechters van de KNHB garanderen een professionele competitie.

 

Inschrijfkosten

 

De kosten per team bedragen ​​€ 465,-. Dit zijn de kosten voor 12 spelers en 2 coaches. De kosten voor elke extra speler zijn € 35,- en de kosten voor elke extra coach of trainer zijn € 20,-. De vergoeding is inclusief lunch op zaterdag en zondag.

 

Saturday night IET party

Op zaterdagavond is er een gezellig feest met DJ voor alle spelers. Dit feest is in de tent naast het clubhuis. Het begint om 20.00 uur en is afgelopen om 24.00 uur.

Coach bijeenkomst

Op zaterdagavond is er een informele bijeenkomst voor coaches, trainers en scheidsrechters. Dit biedt de perfecte gelegenheid om met collega coaches en trainers van over de hele wereld in gesprek te raken. Wij zullen ook aanwezig zijn en horen dan graag jouw feedback en suggesties over hoe we dit toernooi kunnen verbeteren. Deze bijeenkomst vindt plaats in het clubhuis van HOD.

  

Betalingsvoorwaarden

 

Na bevestiging van deelname ontvangt u van ons een factuur voor aanbetaling van € 200,-. Deze aanbetaling dient binnen twee weken na ontvangst van de factuur bij ons binnen te zijn en is niet restitueerbaar. Bij betaling na deze termijn behouden wij ons het recht de inschrijving te annuleren. De overige kosten (restant inschrijfkosten, extra spelers / coaches, accommodatie en/of vervoer) worden uiterlijk 6 weken voor het toernooi gefactureerd. Ook deze dienen binnen twee weken na ontvangst van de factuur bij ons binnen te zijn. Bij wijzigingen in aantal spelers / coaches binnen 6 weken voorafgaand aan het toernooi worden géén restituties gedaan.

 

Teams die annuleren binnen 8 weken voorafgaand aan het toernooi zijn de totale kosten, restant inschrijfkosten inclusief aangegane reserveringen voor extra spelers / coaches, accommodatie en/of vervoer verschuldigd.  

 

Betaling met creditcard is niet mogelijk en bij het gebruik van bankcheques als betaling geldt een toeslag van € 50,- per cheque.

NIX18

 

Gedurende het toernooi is het gebruik van alcohol of enige vorm van drugs op het terrein strikt verboden. Niet naleven van deze regel kan resulteren in verwijdering van dit toernooi en uitsluiting van toekomstige toernooien. Wij verzoeken coaches niet toe te staan ​​dat spelers alleen buiten het HOD complex café's bezoeken.

EHBO / fysio

 

Tijdens het toernooi zijn EHBO hulpverleners en fysiotherapeuten aanwezig.

Schadevergoeding

 

In geval van schade die door deelnemers wordt veroorzaakt aan eigendommen van de Harba Lorifa, de Scouting Lodge, de hockeyvereniging, het gastgezin of aan diens woning is onmiddellijke schadevergoeding en / of reparatie van groot belang. Wij raden je aan om alle spelers en coaches te verzekeren voor zowel schade aan derden als medische kosten.

Privacyverklaring

De IET Organisatie valt onder de verantwoordelijkheid van hockeyvereniging HOD Valkenswaard. Wij houden ons uitsluitend bezig met de organisatie van het toernooi. Om dit goed te kunnen doen, hebben we uw persoonsgegevens nodig. U kunt erop vertrouwen dat we veilig en zorgvuldig met uw gegevens omgaan.

Privacyverklaring

IET

HOD Hockey Club
Sportpark den Dries 
Pastoor Heerkensdreef 18 
5552 BG Valkenswaard

Telephone number clubhouse:

+31 40 201 50 24

For registration:

iet.teamselection@gmail.com

For accommodation and other questions:

iet.accommodation@gmail.com

Follow us on:

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now